Isuzu D-Max 2021….SMARTER, STRONGER, SAFER, WINNER!

Isuzu D-Max 2021….SMARTER, STRONGER, SAFER, WINNER!
16-11-2021

Van kenmerkende duurzaamheid tot krachtige prestaties, de geheel nieuwe Isuzu D-Max is capabeler dan ooit tevoren. Met toonaangevende veiligheid, een vernieuwd infotainmentsysteem en de hele dag comfort, is de D-Max het resultaat van een eeuw Isuzu’s ervaring in het creëren van 's werelds beste bedrijfsvoertuigen. Met een scala aan intuïtieve technologie is de D-Max gebouwd om uw leven gemakkelijker te maken. Dus of u nu in de stad of onderweg bent, op het werk of in uw vrije tijd, de D-Max herdefinieert betrouwbaarheid en kan elke taak aan. Fernandes Autohandel N.V. heeft wederom besloten het voertuig naar de klanten toe te brengen, zodat zij in de gelegenheid gesteld konden worden om een proefrit te maken in de splinternieuwe Isuzu D-max 2021. Onze klanten waren zeer enthousiast en onder de indruk van het voertuig en hebben bij deze aangegeven wat hun bevindingen waren.  

 

“Vergeleken met de oudere versies van de Isuzu D-Max is de machine beter en het voertuig rijdt ook prettiger. Ik ben zeer tevreden met het comfort van de nieuwe Isuzu D-Max 2021.”

De heer Surjbalisingh, V
“De Sales medewerker was heel vriendelijk, heeft mij voldoende informatie verschaft en kon de gestelde vragen beantwoorden. Verder heeft de Isuzu D-Max 2021 een krachtige motor.”

De heer Pawirotaroeno, R
“Ik voel mij volkomen veilig in het rijden in de Isuzu D-Max 2021! De D-Max trekt goed op en ik ben heel tevreden over het reactievermogen van het voertuig.”

De heer Abdul, A
“Het interieur en exterieur van de Isuzu D-Max 2021 vind ik prachtig! Ik heb de D-Max als een luxe auto ervaren en ik zou dit voertuig zeker aanbevelen aan derden.”

De heer Isrie, R