Overige producten

SKF is al meer dan honderd jaar wereldleider op het gebied van industriële oplossingen. De fundamentele kracht van SKF is het vermogen om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen en deze vervolgens te gebruiken om producten te maken die klanten vele voordelen bieden.

Meer over SKF

TCM is toonaangevend in ‘no-nonsense’ heftrucks. De TCM-heftruck is uw garantie voor 100% betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en een extreem lange levensduur. Al in 1949 werd door TCM de eerste Japanse heftrucks geproduceerd. Elke heftruck is ontworpen en geproduceerd op basis van ruim zestig jaar ervaring.

Meer over TCM
Electric Counterbalance Forklifts Electric Counterbalance Forklifts
Engine Counterbalance Forklifts Engine Counterbalance Forklifts
Order Pickers Order Pickers
Pallet Trucks Pallet Trucks

Betrouwbaarheid. Prestaties. Veelzijdigheid. Omdat u voor uw werkzaamheden in de landbouw moet kunnen rekenen op een sterke en betrouwbare tractor heeft Fernandes Autohandel de Kubota voor u. Kubota’s naam op de motorkap betekent topkwaliteit tijdens het werk. Kubota is vanaf 1960 marktleider op het gebied van tractoren. Kubota biedt tractoren voor gebruik op diverse landbouwarealen, groot of klein.

Meer over Kubota landbouwmachines

De J-series Kubota-generatoren zijn eenvoudig te gebruiken voor langere duur. Het ontwerp van de reeks maakt bediening zelfs in beperkte ruimte mogelijk. De brandstoftank met grotere capaciteit en de uitzonderlijke brandstofefficiëntie garanderen langere uren continue elektrische energie op één tank brandstof.

Meer over Kubota generatoren

Kom langs voor de mogelijkheden

Maak een afspraak