Launch Amarok V6

Launch Amarok V6
15-11-2018

Fernandes Autohandel heeft op vrijdag 5 oktober in de hangar van Pegasus Air Services aan de Doekhieweg Oost, de VW Amarok V6 gelanceerd. Met het lanceren van de VW Amarok V6 heeft Volkswagen een nieuwe dimensie toegevoegd in het pick-up segment. De Amarok is met zijn V6-motor comfortabel & luxe en is typerend voor 'work hard, play hard'. Kenmerkend voor de V6 Amarok is zijn duidelijk ontwerp, het fantastische gevoel, de afwerking; kortom het vakmanschap.

VW Amarok in Suriname

“Iets meer dan 4 jaren terug, namelijk op 11 juli 2014, heeft Fernandes Autohandel NV het merk Volkswagen Commercial Vehicles en de VW Amarok geïntroduceerd op het terrein van Haukes. Echter is in de afgelopen 4 jaren veel gebeurd. Het internationale succes van de VW Amarok is overgewaaid naar Suriname. Tot op heden zijn er iets meer dan 400 Amaroks in Suriname verkocht. De VW Amarok heeft een facelift ondergaan. Er zijn varianten toegevoegd, zoals de Canyon en zeer populaire Dark Label. Maar het belangrijkste is dat er een nieuwe motor is toegevoegd aan de beschikbare lijn van motoren. Naast 2.0L 140 pk met enkele turbo, de 2.0L 180 pk met dubbele turbo is de 3.0L V6 met 224 pk nu beschikbaar in Suriname. De motor heeft 224 pk en een trekkracht van 550 Nm. Middels deze motor onderscheidt de Amarok zich weer eens in het pick-up segment. Een echte game changer”, haalde de directeur van Fernandes Autohandel, Maurice Brahim, aan. Hij vervolgde “Vlak nadat Volkswagen bekend had gemaakt dat het de Amarok met een V6 motor zou leveren, rinkelde de telefoon bij Fernandes Autohandel onafgebroken. “Iedereen wilde weten of we de motor ook beschikbaar zouden krijgen in Suriname. Op straat werd ik persoonlijk aangesproken. U kent het enthousiasme van het Surinaamse volk. Niemand wil wachten en iedereen wil de eerste zijn”, aldus Brahim. Er wordt volgens hem heel veel gespeculeerd binnen de Surinaamse gemeenschap, hij haalde aan dat er met de lancering van de VW Amarok V6 een einde is gekomen aan alle speculaties.” Aan het einde bedankte directeur Maurice Pegasus voor alle werk dat ze hebben verzet om dit mogelijk te maken en de Minister van

Defensie en het leger voor hun assistentie. Vervolgens mocht aandeelhouder Maureen Fernandes de toost uitbrengen De genodigden hadden de gelegenheid om een proefrit te krijgen in de nieuwe Amarok V6. En wie een Amarok V6 voor het einde van 2018 koopt, krijgt een gratis helikopter stadsrit van Fernandes Autohandel welke uitgevoerd zal worden door Pegasus Air services.