Automotive Parts

Voertuig onderdelen

Als officiƫle Isuzu-, Honda-, Subaru-, Volkswagen-, TCM-, Kubota- en SKF-importeur zijn wij voorzien van een grote voorraad originele onderdelen en accessoires van deze merken. Wij streven ernaar dat het onderdeel dat u zoekt direct leverbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan bestellen wij het onderdeel speciaal voor u bij onze leverancier.

Via onze website kunt u gemakkelijk een schademelding doen indien u onderdelen nodig heeft na een aanrijding of andere schade, of u kunt een offerte aanvragen voor de onderdelen of accessoires waarnaar u op zoek bent.

Meer over voertuig onderdelen

Fernandes Autohandel is ook vertegenwoordiger van Bosch-onderdelen. Bosch staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Kies voor Bosch en u bent verzekerd van hoogwaardige onderdelen voor uw voertuig.

Meer over bosch
STARTER BATTERY 80D26L-BHD STARTER BATTERY 80D26L-BHD
70 AMP - 600 CCA
Aerotwin wiper blades Aerotwin wiper blades
Nozzle set Nozzle set
Brake shoes Brake shoes
Brake pads Brake pads

Accessoires

Bent u op zoek naar accessoires voor uw voertuig? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen accessoires van onze merken: Isuzu, Honda, Subaru en Volkswagen Commercial Vehicles. Bent u op zoek naar accessoires van de merken Carryboy en Retrax? Dan kunt u die ook bij ons verkrijgen. Indien wij een gewenst accessoire niet op voorraad hebben, dan bestellen wij dat graag voor u bij de leveranciers.

Meer over accessoires

Weet u welke accesoires u wilt?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Kom langs voor de mogelijkheden

MAAK EEN AFSPRAAK