SKF
SKF

SKF is al meer dan honderd jaar wereldleider op het gebied van industriële oplossingen. De fundamentele kracht van SKF is het vermogen om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen en deze vervolgens te gebruiken om producten te maken die klanten vele voordelen bieden.

Ons SKF-team biedt ook de mogelijkheid voor een gratis machine health inspection. Wij komen langs bij uw bedrijf en voeren een complete scan uit op assets en machines op gebied van lubricatie, vibratie en elektrische aspecten. Mail naar [email protected] voor het maken van een afspraak met een SKF- consultant.

Lees meer over de verschillende oplossingen die SKF u kan bieden.

Weet u welke SKF onderdelen u nodig heeft?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Machine health inspection aanvragen?

MAAK EEN AFSPRAAK

Bearings, units and housings

SKF heeft 's werelds breedste assortiment van bearings waaronder roller bearings, ball bearings, super precision bearings, etc.

Seals

Seals hebben een cruciale invloed op de systeemprestaties. SKF heeft meer dan honderd jaar ervaring in verschillende industrieën en operaties en biedt u een groot assortiment aan seals voor zowel de industriële als de automotive sector.

Lubrication solutions

Slechte smering veroorzaakt ongeveer 36% van alle voortijdige lagerschade. Maar met de juiste smeeroplossing kunt u nieuwe mogelijkheden creëren om de uptime en productiviteit te verhogen. SKF-smeeroplossingen variëren van gespecialiseerde smeermiddelen tot ultramoderne smeersystemen.

Maintenance products

Help uw lager zijn maximale levensduur te bereiken met de onderhoudsproducten van SKF zoals hydraulic tools, mechanical tools, bearing heaters enalignment tools.

Condition Monitoring

Conditiemonitoring is het proces van het bepalen van de toestand van machines tijdens bedrijf. Conditiemonitoring biedt het installatiepersoneel de mogelijkheid een catastrofale storing te verminderen, en stelt het in staat onderdelen vooraf te bestellen, mankracht in te plannen en andere reparaties te schedulen tijdens de downtime.

Power transmission

SKF Power Transmission is een productlijn die een compleet assortiment componenten biedt waaronder riemen, kettingen, koppelingen, riemschijven, tandwielen, bussen en naven van hoge kwaliteit.

Vehicle Aftermarket

SKF heeft langdurige relaties met 's werelds beste autofabrikanten. SKF heeft een groot assortiment aan auto-onderdelen voor bekende merken zoals Honda, Isuzu, Toyota, Nissan en nog veel meer.

Oil and Gas Solutions

Our expertise in bearings, sealing solutions, lubrication systems, condition monitoring applications and reliability services enables us to deliver effective, integrated solutions.