Het perfecte uitzicht vanuit elke stoel in de auto is niet de enige manier waarop u de hoge normen van de Multivan zal opmerken. Het uitzonderlijke interieur onderscheidt zich ook door hoogwaardige materialen en afwerking van topklasse, die vooral opvalt in de de luxe dashboard.

Het infotainmentsysteem onderscheidt zich van de rest. Het touch scherm is voorzien van intuïtieve bedieningselementen en een goed overzicht van alle informatie die u nodig heeft.

De Multivan biedt meer dan alleen veel ruimte. De ongeëvenaarde flexibiliteit is perfect voor mensen die altijd onderweg zijn. Met maximaal zeven comfortabele stoelen, zullen u en uw passagiers de ruime hoofd- en beenruimte waarderen, zelfs in de tweede en derde rij.

De individuele stoelen in de tweede rij  kunnen eenvoudig 360 graden worden rondgedraaid, er is geen gecompliceerde montage vereist. Om meer ruimte te creëren voor uw bagage kunt u de individuele stoelen en de bank verwijderen.

Indrukwekkender uiterlijk

Het verfijnde ontwerp van de Multivan wordt gekenmerkt door strakke lijnen en contouren, waardoor de MPV een duidelijke vorm krijgt en een nog indrukwekkender uiterlijk dat mensen niet zullen vergeten.

Voor extra glans in elke straat, de Multivan is verkrijgbaar met 17 inch "Cascavel" lichtmetalen velgen in Silver, plus een uitgebreide selectie van aantrekkelijke vaste, metallic, effect en twotone verf eindigt.

Dynamisch voertuig

Zelfs vanaf de achterkant laat de Multivan de wereld zien hoe leuk een groot, dynamisch voertuig kan zijn. Horizontale lijnen benadrukken de breedte van de achterzijde. De extra grote achterruit laat de perfecte hoeveelheid licht naar binnen om een goed uitzicht te geven. De LED-achterlichten * voegen toe aan de onmiskenbare uitstraling van het voertuig.

ParkPilot

De optioneel leverbare ParkPilot waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels voor en achter de auto en geeft de afstand tot de obstakels ook optisch weer op het scherm.

Achteruitrijcamera

De optioneel leverbare achteruitrijcamera vergemakkelijkt het inparkeren. Dit omdat deze een beperkt beeld weergeeft van het gebied achter de auto op het scherm van het radio- of navigatiesysteem. Deze extra hulplijnen ondersteunen bij het inparkeren.

Vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake)

Het standaard ingebouwde vervolgongevalreductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen.

Na een korte vertraging wordt de wagen geleidelijk tot 10 km/h afgeremd, waarbij de bestuurder op elk moment weer de controle kan overnemen.

Airbags

Bieden standaard optimale bescherming bij een frontale botsing of aanrijding van opzij. De bijrijdersairbag kan met de autosleutel buiten werking worden gesteld.

Anti-lock Braking System (ABS)

Standaard geleverd systeem dat het blokkeren van de wielen voorkomt en zo de auto bestuurbaar houdt.

Traction Control System (TCS)

Standaard geleverd systeem dat het doordraaien van de wielen voorkomt.

Electronic Stabilisation Programme (ESP)

Standaard geleverd systeem dat het onder- of oversturen van de auto voorkomt door gericht afzonderlijke wielen af te remmen.

Electronic Differential Lock (EDL)

Standaard geleverd systeem dat de aandrijfkracht verdeelt over de wielen zonder slip.

De motoren bieden een indrukwekkend laag brandstofverbruik bij elke en allemaal zonder het rijplezier te dempen. Als gevolg daarvan een laag gemiddeld verbruik van 5,7 l / 100 km met een gemiddelde CO2-uitstoot van 149 g / km.

De 2.0 l TDI-motor met 150 kW is bijzonder krachtig en heeft ook een laag brandstofverbruik. Als u de voorkeur geeft aan benzinemotoren, heeft u de keuze tussen de 2.0 l TSI met 110 kW5 en de 2.0 l TSI-motor met 150 kW.

DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling.

De extra leverbare 7-traps DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt bijna onmerkbaar volautomatisch en zonder trekkrachtonderbreking. Daarmee zorgt de versnellingsbak voor een hoog rijcomfort en grote efficiëntie. Je hebt de beschikking over een normale en een sportmodus.

Accessoires Accessoires Exterieur Exterieur Highline Highline Combination Interieur Interieur Rood

Volkswagen Commercial Vehicles biedt voor elke bedrijstoepassing een oplossing.

In het ruim assortiment vindt u zeker een voertuig die voldoet aan uw werkbehoefte. Of u nou de bekende Transporter of de grote Crafter kiest, u bent verzekerd van rijcomfort die elke werkdag een stuk lichter maakt. De voertuigen kunnen tot op de kleinste details op maat worden gemaakt. Download de brochure voor meer informatie of kom persoonlijk langs in de showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Warranty

2 jaar of 100.000 KM

Kom langs voor meer informatie

MAAK EEN AFSPRAAK