De Caddy is grondig verbeterd – van binnen en buiten. De hoogwaardige afwerking van de cockpit maakt indruk met het instrumentenpaneel en makkelijk hanteerbare stuur.

Ergonomisch ontworpen stoelen, ruime hoofd- en beenruimte, evenals verbeterde akoestiek van het interieur dragen bij tot een algeheel beter rijervaring. Speciaal geprofileerde en gepatenteerde hoofdsteunen zijn een extra veiligheidsfunctie voor passagiers.

In uw werk moet elke handeling precies goed zijn. The Caddy biedt u de ondersteuning die u nodig heeft, met een opslagsysteem dat uit meerdere  opbergcompartimenten bestaat. Neem bijvoorbeeld, de dakplank, die zich uitstrekt over de volle breedte van het voertuig, en opent direct boven de bestuurder en voorpassagier.

Het biedt voldoende ruimte voor werkhandschoenen, een vouwmeter of een lunchbox. De opbergvakken in de deuren kunnen elk een fles van 1 liter bevatten, terwijl de middenconsole is uitgerust met vier bekerhouders.

Het maakt niet uit in welke branche je werkt: de Caddy straalt altijd een hoge mate van competentie en betrouwbaarheid uit. Dit wordt bereikt door zijn scherpere en duidelijkere lijnen, dynamisch voorkant en lineair ontwerp van de achterklep.

De achterklep heeft standaard een groot raam in de Caddy Kombi, terwijl het in de Caddy Delivery Van volledig metaal bekleed is, of optioneel verkrijgbaar met een glazen raam. Verdere hoogtepunten zijn de verchroomde strip op de grille, de opvallende koplampen - optioneel verkrijgbaar met bi-xenonlampen - en de getinte achterlichten, op aanvraag verkrijgbaar.

ParkPilot

De optioneel leverbare ParkPilot waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels voor en achter de auto en geeft de afstand tot de obstakels ook optisch weer op het scherm.

Achteruitrijcamera

De optioneel leverbare achteruitrijcamera vergemakkelijkt het inparkeren. Dit omdat deze een beperkt beeld weergeeft van het gebied achter de auto op het scherm van het radio- of navigatiesysteem. Deze extra hulplijnen ondersteunen bij het inparkeren.

Vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake)

Het standaard ingebouwde vervolgongevalreductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen.

Na een korte vertraging wordt de wagen geleidelijk tot 10 km/h afgeremd, waarbij de bestuurder op elk moment weer de controle kan overnemen.

Airbags

Bieden standaard optimale bescherming bij een frontale botsing of aanrijding van opzij. De bijrijdersairbag kan met de autosleutel buiten werking worden gesteld.

Anti-lock Braking System (ABS)

Standaard geleverd systeem dat het blokkeren van de wielen voorkomt en zo de auto bestuurbaar houdt.

Traction Control System (TCS)

Standaard geleverd systeem dat het doordraaien van de wielen voorkomt.

Electronic Stabilisation Programme (ESP)

Standaard geleverd systeem dat het onder- of oversturen van de auto voorkomt door gericht afzonderlijke wielen af te remmen.

Electronic Differential Lock (EDL)

Standaard geleverd systeem dat de aandrijfkracht verdeelt over de wielen zonder slip.

BlueMotion-technologie

In de Caddy vindt u een indrukwekkende generatie motoren. Elke afzonderlijke motor wordt geleverd met BlueMotion-technologie als standaard en voldoet aan de Euro 6-emissie standaard.

Er is een keuze uit zeven verschillende motoren in totaal: van de compacte 1,0 l TSI met 75 kW tot de economische 2.0 l TDI met 55 kW en de krachtige 2.0 l TDI met 110 kW. Alle motoren hebben een nauwkeurige injectie proces onder hoge druk, aanzienlijk trekkracht bij lage toerentallen en lage bedrijfs- en onderhoudskosten over het geheel levenscyclus.

Optionele 4MOTION vierwielaandrijving

De Caddy met optionele 4MOTION vierwielaandrijving presteert uitstekend, zelfs in extreme weersomstandigheden. De voordelen zijn vooral duidelijk bij regen of op vuile of beschadigde wegen. In zulke situaties, stuurt het vierwielaandrijving aandrijving het motorvermogen over naar de wielen met betere tractie. Dit draagt bij  tot soepeler verlopen, verbeterde curvecontrole en nauwkeurige bediening.

Exterieur Comfortline Kombi Panel Van Panel Van Panel Van Panel Van Panel Van Trendline Exterieur

Volkswagen Commercial Vehicles biedt voor elke bedrijstoepassing een oplossing.

In het ruim assortiment vindt u zeker een voertuig die voldoet aan uw werkbehoefte. Of u nou de bekende Transporter of de grote Crafter kiest, u bent verzekerd van rijcomfort die elke werkdag een stuk lichter maakt. De voertuigen kunnen tot op de kleinste details op maat worden gemaakt. Download de brochure voor meer informatie of kom persoonlijk langs in de showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Warranty

2 jaar of 100.000 KM

Kom langs voor meer informatie

MAAK EEN AFSPRAAK