Comfort

De geheel nieuwe Forester biedt comfort voor elke passagier, op elke stoel. Het gemak begint al voordat u het voertuig betreedt, omdat de deuropeningen speciaal zijn ontworpen om in- en uitstappen voor iedereen gemakkelijk te maken. Eenmaal binnen, merk je de uitgebouwde en ruime cabine, met voorzieningen zoals de rugzakken en het ventilatiesysteem aan de achterkant, terwijl de stille cabine ongewenst weggeluid en trillingen vermindert, zodat iedereen samen quality time op de weg kan delen.

Cruise control

Met één druk op de knop kan de bestuurder een constante snelheid instellen en behouden, handig voor lange afstanden op vrije wegen.

Sun roof

De grote opening van de beschikbare sunroof zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid, terwijl er voldoende hoofdruimte is voor alle passagiers.

Middenconsoledoos

Het vak in de middenconsole is groot genoeg om uw elektronische apparaten op te bergen, zoals kleine tablets. Er is ook een 12V-aansluiting voor het gemak.

Gemak

Geniet onderweg veilig van de gemakken van smartphoneconnectiviteit, met services zoals Apple CarPlay en Android Auto. Ontworpen met zowel geavanceerde functionaliteit als gebruiksgemak in het achterhoofd, biedt de geheel nieuwe Forester u de nieuwste infotainmentfuncties en intuïtieve bedieningselementen. Gecombineerd met comfortabele voorstoelen die een natuurlijke rijpositie bevorderen, voelt u zich meteen thuis, hoe ver u ook gaat.

Harman/Kardon-luidsprekers

Met de nieuwste technologie van Harman/Kardon, GreenEdge, bevat het premium audiosysteem negen Harman / Kardon-luidsprekers en verbeterde akoestiek voor een rijkere audio-ervaring.

Gebruik de populairste apps van vandaag met Apple CarPlay en Android Auto. Dankzij spraakherkenningsfuncties kunt u handsfree bellen. Zo blijft iedereen veilig en is er minder afleiding wanneer u onderweg bent.

Ledkoplampen

Bij het afronden van een bocht 's nachts, beweegt de richting van de verlichting van de koplampen naar links of rechts afhankelijk van het stuurwiel om de zichtbaarheid te waarborgen

Ledachterlichten

De achterste combinatielampen geven de geheel nieuwe Forester die kenmerkende Subaru-look met C-vormige lampen die de functionaliteit vertegenwoordigen.

Roof rails

De roof rails zijn makkelijk te bereiken met de side steps. U kunt gerust uw voorwerpen vastbinden en vervoeren naar uw plaats van bestemming.

Ledmistlampen

Deze stijlvolle en sportieve ledmistlampen hebben een groot lichtbereik en verbeteren het zicht 's nachts of bij slecht weer.

Vehicle Dynamics Control System

Vehicle Dynamics Control System bewaakt en analyseert of het voertuig de door de bestuurder beoogde koers volgt met behulp van een reeks sensoren. Als een band slipt of een hoge snelheid zorgt dat het voertuig van het beoogde pad afkomt, worden de AWD-koppelverdeling, het motorvermogen en de remmen bij elk wiel aangepast om het voertuig op koers te houden.

X-Mode

Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle over van zowel motor, transmissie, AWD en remmen als andere systemen, zodat u veilig en vol vertrouwen over elk type wegdek kunt rijden. Bij uitdagende afdalingen geeft de Hill Descent Control vertrouwen. Het systeem zorgt voor een constant, afgeregeld momentum, zodat de bestuurder zich meer kan richten op het sturen en minder op het remmen.

Boxermotor

Weinig andere SUV's rijden met het niveau van vertrouwen en reactievermogen van de Forester, en de belangrijkste reden hiervoor ligt onder het oppervlak: de Subaru Boxer-motor. De horizontaal tegenover elkaar liggende configuratie plaatst de zuigers 180 graden uit elkaar, voor een lager, platter profiel dan andere motortypen. Dit geeft de motor, en dus het totale voertuig, een lager zwaartepunt en een beter gevoel voor balans. Verder gaan de tegengestelde bewegingen van de zuigers inherent tegen elkaar in en dragen op natuurlijke wijze bij aan het verminderen van trillingen.

Symmetrical All-Wheel Drive

De Subaru-modellen geven de bestuurder uitzonderlijk veel vertrouwen dankzij het stabiele ontwerp van de Symmetrical All-Wheel Drive, gekoppeld aan de uniek gebalanceerde Subaru Boxer-motor. Met een permanente vierwielaandrijving zorgt dit systeem voor betere controle op alle wegdekken en onder alle omstandigheden.

Subaru Eyesight

Subaru gelooft in ALLROUND VEILIGHEID en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval plaatsvindt. Daarom werd EyeSight ontwikkeld, Subaru’s baanbrekend Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers.

Adaptive Cruise Control

EyeSight handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, zoals een conventionele cruise control dat doet. Als het systeem een voorligger signaleert, regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zodat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft. Het regelt de motor, de transmissie en het remsysteem om uw snelheid af te stemmen op de snelheid van het overige verkeer over een breed snelheidsbereik van ongeveer 0 tot 180 km/h. De Adaptive Cruise Control is ontworpen voor gebruik op snelwegen en vergelijkbare wegen en detecteert een voorligger en zijn remlichten. Het systeem helpt bij het regelen van de snelheid in druk verkeer op de snelweg en vergroot zo het comfort en het gebruiksgemak bij lange ritten.

Lead Vehicle Start Alert

Als u stilstaat en EyeSight signaleert dat de voorligger weer in beweging is gekomen, dan waarschuwt Lead Vehicle Start Alert de bestuurder actie te ondernemen door middel van een zoemer en een knipperende indicator.

Lane Sway en Departure Warning

Als u vermoeid bent en slingerend over een rijstrook rijdt, dan helpt Lane Sway Warning u om alert te blijven door middel van een geluid- en lichtsignaal. Lane Sway Warning werkt bij een snelheid van ongeveer 60 km/h en hoger. Als u rijdend met een snelheid van ongeveer 50 km/h of hoger per ongeluk de rijstrookmarkering overschrijdt zonder dat u de richtingaanwijzer hebt gebruikt, dan waarschuwt Lane Departure Warning u voordat u uw rijstrook verlaat.

Pre-collision Braking System

Het Pre-collision Braking System kan met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel de bestuurder waarschuwen. Als de bestuurder geen actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan wordt het remsysteem geactiveerd om de gevolgen van de aanrijding te beperken of, indien mogelijk, de aanrijding te voorkomen. Als de bestuurder wel actie onderneemt om de aanrijding te voorkomen, dan kan Pre-Collision Brake Assist hem daarbij helpen.

Pre-collision Throttle Management

Als EyeSight een obstakel vóór de auto signaleert en u de transmissie in stand D zet in plaats van stand R, dan laat het Precollision Throttle Management System een aantal korte piepsignalen horen, knippert er een waarschuwingslampje en wordt het motorvermogen beperkt om u te helpen om een frontale aanrijding te voorkomen.

Crimson Red Pearl

360.png

Crystal Black Silica

360.png

Crystal White Pearl

360.png

Dark Grey Metallic

360.png

Horizon Blue Pearl

360.png

Ice Silver Metallic

360.png

Jasper Green Metallic

360.png

Sepia Bronze Metallic

360.png
gallery gallery gallery gallery gallery gallery interior Eyesight interior exterior

Specificaties

Subaru Forester met Eyesight

 
Subaru Forester met Eyesight Motor:
2l 156 HP
  • EYESIGHT
  • AUTO ON/OFF HEADLAMPS
  • POP-UP TYPE HEADLAMP WASHERS
  • LEATHER SEATS
  • CRUISE CONTROL

Subaru Forester

 
Subaru Forester Motor:
2l 156 HP
  • AUTO ON/OFF HEADLAMPS
  • POP-UP TYPE HEADLAMP WASHERS
  • LEATHER SEATS
  • CRUISE CONTROL

Voor meer informatie over onze financieringsmogelijkheden klik op meer info.

Meer info

Warranty

3 jaar of 100.000 KM

Kom langs voor meer informatie

MAAK EEN AFSPRAAK