De nieuwe Subaru XV is uitgerust met een volledig nieuw infotainmentsysteem. Het 8-inchtouchscreen biedt toegang tot uw muziek en navigatie, terwijl het multifunctioneel display u informeert over belangrijke voertuigstatistieken.

Wanneer je de deuren van de Subaru XV opent, valt meteen zijn verfijnde en sportieve styling op. De voorgevormde stoelen bieden een comfortabele en plezierige ervaring voor u en al uw passagiers.

Touchscreen

Maak gebruik van de populairste apps met Apple CarPlay en Android Auto. Stemherkenningsmogelijkheden maken handsfreegebruik mogelijk. Iedereen wordt veilig gehouden en afleidingen worden verminderd wanneer u op de weg bent.

USB-ports

Sluit uw iPod of ander mobiel muziekapparaat aan op de standaard AUX- en USB-ingang en uw muziek wordt afgespeeld via het audiosysteem van de Subru XV. En met twee USB-ingangen kunt u twee apparaten tegelijk opladen.

Sunroof

De nieuwe Subaru XV wordt geleverd met een schuifdak voor licht in de cabine. Zo wordt de rit extra aangenaam en comfortabel.  

Smart Entry System

Met het Smart Entry System heeft u eenvoudig toegang tot uw voertuig zonder uw sleutel uit uw zak te nemen. De motor kan gestart worden met een simpele druk op de startknop.

Multfunctioneel Scherm

Het 6.3-inch multifunctionele LCD-scherm bovenaan het instrumentenpaneel voorziet u en uw passagiers van nuttige informatie in een makkelijk te begrijpen overzicht. Wanneer het navigatiesysteem in gebruik is, verbindt het zich met het multifunctionele display en toont turn-by-turn informatie bij nadering van kruispunten of bochten.

De Subaru XV is de perfecte kameraad voor elk avontuur.

Ledkoplampen

Bij het maken van een bocht in de nacht, beweegt de richting van de verlichting van de koplampen naar links of rechts corresponderend met het stuur om de zichtbaarheid te garanderen.

Lichtmetalen 18-inchvelgen

Je kan de nieuwe Subaru XV onmiddellijk onderscheiden van elk ander voertuig door zijn hippe  wielontwerp. Deze duurzame en lichte wielen tonen de Subaru XV's krachtige, levendige en unieke persoonlijkheid.

Dakrails

De dakrails op de nieuwe Subaru XV staan u bij tijdens elk avontuur en zijn klaar om uw accessoires te ondersteunen.

Achteruitkijkcamera

Manoeuvreer de nieuwe Subaru XV met gemak in smalle ruimtes. Wanneer u naar achteren schakelt , geeft de camera een live kleurenbeeld weer op de hoofdeenheid display en krijgt u richtlijnen om u te helpen met parkeren.

Airbags

Subaru staat bekend als een van de veiligste automerken. De XV heeft maar liefst zeven airbags om u en uw dierbaren veilig te houden.

Boxer motor

Een boxermotor of een horizontaal tegengestelde motor is een motorconfiguratie waarin de zuigers naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru gebruikt al langer dan vijftig jaar uitsluitend de Subaru Boxer-motor vanwege zijn vele voordelen.

Subaru's Symmetrical AWD verdeelt de stroom naar alle wielen en zorgt zo voor betere tractie op natte en gladde wegen. Dit systeem is opgemaakt in een horizontaal symmetrisch vlak en heeft een gebalanceerd laag zwaartepuntontwerp voor een stabielere en veiligere rit.

Het Subaru Global Platform (SGP) is het onderliggende platform welke de basis zal vormen voor de volgende generatie Subaru-voertuigen. Het verbetert all-round veiligheid en prestaties en geeft u een rijgevoel dat alleen te vinden is in een Subaru. Het is de toekomst van Subaru en levert nog meer genot en gemoedsrust aan alle bestuurders en passagiers.

X-Mode

Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle van zowel motor, transmissie, AWD en remmen als andere systemen over, zodat u veilig en vol vertrouwen over elk type wegdek kunt rijden. Bij uitdagende afdalingen geeft de Hill Descent Control vertrouwen. Het systeem zorgt voor een constant, afgeregeld momentum, zodat de bestuurder zich meer kan richten op het sturen en minder op het remmen.

Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek Crosstrek

Specificaties

Subaru Crosstrek met Eyesight

Confidence in Motion 
Subaru Crosstrek met Eyesight
  • EYESIGHT
  • 18 INCH ALUMINIUM ALLOY WHEELS
  • LEATHER SEATS
  • CRUISE CONTROL
  • BRAKE ASSIST

Bekijk de specsheet

Subaru Crosstrek

 
Subaru Crosstrek
  • 18 INCH ALUMINIUM ALLOY WHEELS
  • LEATHER SEATS
  • CRUISE CONTROL
  • BRAKE ASSIST

Bekijk de specsheet

Voor meer informatie over onze financieringsmogelijkheden klik op meer info.

Meer info

Warranty

3 jaar of 100.000 KM

Kom langs voor meer informatie

MAAK EEN AFSPRAAK