Eervol Bezoek van Isuzu Latijns-America Corporation (ILAC) aan Fernandes Autohandel

Eervol Bezoek van Isuzu Latijns-America Corporation (ILAC) aan Fernandes Autohandel
03-10-2024

Op donderdag 26 en vrijdag 27 september jl. had Fernandes Autohandel de eer om een delegatie van ILAC (Isuzu Latin America Corporation) te ontvangen.
Isuzu Latin America Corporation is de organisatie die verantwoordelijk is voor de distributie en verkoop van Isuzu trucks en bussen in Latijns-Amerika.

Het bezoek werd geleid door Mw. Yukiko Okazaki (Executive Vice President), Dhr. Tomohiro Yamazaki (Executive Manager Sales), en Mw. Sarai Vergara (Area Manager). Dit bezoek benadrukte de sterke band tussen ILAC en Fernandes Autohandel en bood een waardevolle gelegenheid om de samenwerking verder te versterken.

De delegatie werd hartelijk ontvangen door het team van Fernandes Autohandel, waarna diverse vruchtbare meetings plaatsvonden. Tijdens deze bijeenkomsten werden strategische plannen besproken om de positie van Isuzu Trucks in de Surinaamse markt verder uit te bouwen. De commercial manager, Dhr. Robin Cheu Choi, van Fernandes Autohandel begeleidde de gasten naar verschillende bedrijven die actief gebruikmaken van Isuzu voertuigen, om zo een beter beeld te geven van de toepassing en prestaties van Isuzu in het veld.

Een bijzonder moment van het bezoek was de bijeenkomst waarbij ook de directie van de Fernandes Group aanwezig was, waaronder Dhr. Jules Fernandes, Dhr. Bryan Renten, samen met de directie van Fernandes Autohandel Dhr. Patrick Pengel en de commercial manager Dhr. Robin Cheu Choi. Deze bijeenkomst benadrukte de gezamenlijke visie en de verdere groei van Isuzu in Suriname.

Het bezoek van ILAC heeft de reeds succesvolle samenwerking verder verdiept en versterkt, en Fernandes Autohandel kijkt uit naar de toekomst met Isuzu.