Fernandes Autohandel, Fernandes Industrial Service en Fernandes Technical Center aanwezig op de Suriname Energy, Oil & Gas Summit & Exhibition 2023

Fernandes Autohandel, Fernandes Industrial Service en Fernandes Technical Center aanwezig op de Suriname Energy, Oil & Gas Summit & Exhibition 2023
10-07-2023

Na het succes van de 2e Suriname Energy, Oil and Gas Summit & Exhibition (SEOGS) en de feedback die de organisatie ontving is het besluit genomen een 3de editie te houden dit jaar. De 3de editie van de Suriname Energy, Oil & Gas Summit & Exhibition werd gehouden op 19 tot en met 22 juni 2023, te Paramaribo op het terrein van Torarica. Tijdens SEOGS 2023 werd een veel grotere tentoonstellingshal 2 voorgehouden. Verder was er ook een strategisch programma, technische en commerciële conferentietracks en een uitgebreid programma voor rondetafelgesprekken en workshops. 

De Suriname Energy, Oil & Gas Summit & Exhibition wordt beschouwd als een belangrijk platform voor het bevorderen van samenwerking en het verkennen van nieuwe mogelijkheden in de energiesector van Suriname. Het evenement biedt gelegenheid voor professionals om kennis uit te wisselen, netwerken op te bouwen en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de industrie te bespreken.

Naast de conferentie bood de bijbehorende expositie een platform voor bedrijven om hun producten en diensten te presenteren aan een breed publiek. Bezoekers konden de nieuwste technologieën en oplossingen verkennen op het gebied van energie, olie en gas, en in direct contact komen met vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven in de sector.

Fernandes Autohandel was bronze sponsor op dit event. In de booth stonden Fernandes Autohandel, Fernandes Industrial Services en Fernandes Technical Center.