Suriname Energy, Oil & Gas Summit 2022

Suriname Energy, Oil & Gas Summit 2022
11-07-2022

 

De tweede editie van de Suriname Energy, Oil and Gas Summit & Exhibition (SEOGS) werd van 28 – 30 juni gehouden in Paramaribo op het terrein van Torarica. Met deze mogelijkheid konden de licentiehouders, tier one contractors en de grote operators van de overheid, dienst-verlenende bedrijven ontmoeten alsook de gehele waardeketen in de ontluikende koolwaterstofsector van Suriname.

 De bijeenkomst was bedoeld voor bedrijven die wilden meedoen en profiteren van de investerings-, ontwikkeling- en projectmogelijkheden in een van 's werelds olie en gashotspots. De tentoonstelling bood een platform voor internationals om lokale partners en kopers te ontmoeten en partnerschappen aan te gaan.

President Santokhi opende op maandag 27 juni 2022 de Suriname Energy, Oil & Gas Summit 2022 en blikte terug op een zeer geslaagd evenement.

Meer dan 110 exhibitors, 52 sponsors, 114 speakers, 600+ delegates en 1000+ bezoekers hebben deelgenomen aan het grootste energie-evenement van Suriname, waaronder ook Fernandes. In een gezamenlijke booth gaven Fernandes Autohandel, Fernandes Industrial Services en FD Equipment informatie over de producten en diensten die zij bieden.

Fernandes Autohandel was bronze sponsor op dit event, vertegenwoordigd door de marketingafdeling, de salesafdeling en het SKF-team.  Ricardo Jones (SKF), Roscoe Watchman (Sales), Jo-Ann Wesenhagen (Marketing), Raveen Nandpersad (FD Equipment) en Nichael Moredjo (Marketing).

De voorbereidingen voor de SEOGS 2023 zijn reeds in gang gezet. Voor meer informatie kunt u terecht op www.suriname-energy.com