HONDA, THE POWER OF DREAMS!

HONDA, THE POWER OF DREAMS!
01-10-2021

De ‘Collegiate Women Sports Award’ gesponsoord door Honda, erkent jaarlijks de prestaties van vrouwelijke atleten op hogescholen met een verscheidenheid aan prestigieuze prijzen. De winnaar van dit sportevenement krijgt de Honda Cup uitgereikt.

Al 45 jaar eert de CWSA de beste vrouwelijke NCAA-atleten (zogenoemde studenten-atleten) van het land voor hun superieure atletische vaardigheden, leiderschap en academische uitmuntendheid.

Sinds de start van de samenwerking in 1986 heeft Honda meer dan $ 3,6 miljoen aan institutionele subsidies verstrekt aan de universiteiten voor de prijswinnaars en genomineerden ter ondersteuning van atletiekprogramma's voor vrouwen.

De prestigieuze Honda Cup werd tijdens de 45ste van de ‘Collegiate Women Sport Award’ uitgezonden op CBS Sport Network en gepresenteerd door Honda. Senior pitcher Rachel Garcia (Californië) van het UCLA-softbalteam werd uitgeroepen tot de Collegiate Woman Athlete of the Year 2021, die deze prijs back-to-back heeft mogen ontvangen de afgelopen jaren!

"Samen met de Collegiate Women Sports Awards vieren we de uitstekende prestaties van de klasse van 2021 en feliciteren we de Honda Cup-winnaar van dit jaar, Rachel Garcia", aldus Yvette Hunsicker, Vice President, Corporate Social Responsibility en Office of Inclusion and Diversity, American Honda Motor Co., Inc. "Honda erkent de ongelijkheden waarmee vrouwelijke student-atleten te maken hebben en is er trots op de CWSA te ondersteunen in haar missie om zo de atletiek van vrouwen op nationaal niveau te verbeteren.”

"We zijn enorm trots op de zeer getalenteerde klasse van 2021 en op de uitstekende Honda ‘Top Drie’ in dit ongekende jaar", zegt Chris Voelz, directeur van de ‘Collegiate Women Sports Awards. "Rachel is een voorbeeld van zoveel goeds op het gebied van sport op universiteiten: liefde voor sport, met toewijding, discipline en ambitie, gecombineerd met ongelooflijk talent en groot doorzettingsvermogen. Felicitaties aan haar en haar familie, evenals aan haar teamgenoten en coaches.”

Zie hier een motivatie film van HONDA: (141) When She Leads, She’s Unstoppable - YouTube