De Nieuwe Isuzu D-Max 2021 is binnen!

De Nieuwe Isuzu D-Max 2021 is binnen!
17-05-2021

Dat is de nieuwe Isuzu D-Max 2021, de ultieme compagnon voor een veelzijdig leven.

Isuzu heeft de D-Max volledig opnieuw ontworpen. Het resultaat is een moderne gestroomlijnde uitstraling, vernieuwde infotainmentsystemen, verbeterde materialen, en een verbeterd chassis. Daarnaast zorgt het luxer interieur en een groot aantal toonaangevende vernieuwingen op het gebied van veiligheid ervoor, dat de Isuzu ‘no nonsens’ D-Max 2021 geheel voldoet aan de behoeften van elke rijder. De nieuwe D-Max heeft een vijfsterren waardering gekregen voor de crashveiligheid. De D-Max is aanzienlijk comfortabeler om op de weg te rijden en kunt u met uw gezin nóg intensiever van uitstapjes genieten. De extra geluids- isolatie zorgt voor verminderd weggeluid, terwijl het voertuig met de nieuwe ‘snelheidsgevoelige’ elektronische stuurbekrachtiging gemakkelijker en stabieler rijdt en wendbaarder is in de stad. Isuzu heeft de voor- en achtervering van de nieuwe D-Max geüpgrade, met een veel betere verfijning en handling op de weg zonder afbreuk te doen aan het draagvermogen en de offroad-capaciteiten.

Performance waarop u kunt vertrouwen.

Het vermogen wordt geleverd door een 3.0-liter turbodieselmotor van 190pk met 450 Nm. De optionele automatische zesversnellingsbak schakelt 25% sneller dan voorheen. De modellen zijn voorzien van 4x2 (achterwielaandrijving) en 4x4 (vierwielaandrijving). Het voertuig behoudt het trekvermogen van 3,5 ton (3.500 kg) van het vorige model.

Het ladderchassis is ten opzichte van elkaar verstevigd en er is nu een extra paneel om de bodembescherming te verbeteren. Grotere remmen verkorten de remafstanden, verminderen de remvervaging en verlengen de levensduur van componenten. Het nieuwe model heeft een langere wielbasis en een grotere voetafdruk dan voorheen, maar het is korter van bumper tot bumper - en heeft een kleinere draaicirkel van 12,5 m (versus 12,6 of 12,7 voor de meeste andere voertuigen), om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. De Isuzu D-Max kan met gemak meer dan 1.0 ton (1000kg) dragen.