HR-V1920-x-462px

Honda

Honda is een grote producent van voertuigen en motorfietsen. In het jaar 2014 stond Honda op nummer 8 op de lijst van grootste voertuigproducenten wereldwijd. Fernandes Autohandel is de officiele Honda dealer in Suriname. 

De Honda CR-V combineert functionaliteit, veiligheid en efficiëntie in een stoer, dynamisch ontwerp. Het zijn deze eigenschappen in combinatie met het ruime interieur en de voortreffelijke veiligheidssystemen waar elke SUV eigenaar naar op zoek is.  Want soms heb je een auto nodig die meer is dan een voertuig alleen. De CR-V is gebouwd voor haast elke gelegenheid. Net als overal ter wereld is de CR-V ook in Suriname een favoriet familievoertuig.

Er is een nieuwe speler op de Surinaamse wegen, de Honda HR-V. De jongere broer van de populaire CR-V. De nieuwe HR-V is een combinatie van de ruimte en kwaliteit van een SUV en de elegantie en het uiterlijk van een coupe. De afkorting HR-V staat voor Hi-rider Revolutionary Vehicle, en revolutionair is deze auto zeker! Als bestuurder en bijrijder, wordt u verwend met de laatste snufjes op gebied van technologie en veiligheid.

De Honda City is een geschikte familieauto. Brandstofzuinig, comfortabel, heeft stijlvolle details en ziet er verfijnd uit. 

Bezoek hondamotors.sr