Lease & rental
Website-Fernandes-47827

Lease

Als het gaat om bedrijfsvoertuigen, dan rekent u ongetwijfeld graag op de betrouwbaarheid en het gemak van een nieuwe wagen. Hoe ideaal zou het niet zijn als het nodige onderhoud, de verzekering en andere zorgen uw voertuig betreffende, u en uw bedrijf helemaal uit handen genomen werden?

De Lease service van Fernandes Autohandel biedt aan haar klanten de optie van zorgeloos rijden, zonder dat zij er maar aan hoeven te denken of alles goed geregeld is.

Lease services van de Autohandel zijn beschikbaar voor de zakelijke klant. Meerdere gerenommeerde bedrijven in Suriname maken al jarenlang gebruik van de full-operational lease service van Fernandes Autohandel. Met een leasecontract van Fernandes Autohandel kunt u 24 uur per dag rekenen op de hulpdiensten van het bedrijf.

U leased bij Fernandes Autohandel al vanaf USD 275. De standaard leasecontracten worden afgesloten voor een periode van 3 jaar. Wenst u te leasen voor een ander termijn, dan kan in overleg met ons team een aangepast contract voor u worden opgemaakt.\

Wilt u een auto leasen? Maak een afspraak