Winnaars van de Savanne Rally 2016: Het Isuzu D-Max team Ryan Harnandan en Diego Ameerali

Website 4

Op de vrijdag van de start besloot Ryan met de Isuzu D-max even naar de dam te rijden en daar begon het al, hij raakte meteen verliefd op de ​D-max! Op de Afobakaweg merkte hij dat de D-max een stabiele wegligging en een goed remsysteem heeft, wat het gevoel van vertrouwen en veiligheid met zich meebrengt!

In de Savannen gingen we vlot door vrij slechte delen waar de gemiddelde auto vast zou komen te zitten. Onze sterkste type ritten waren de luchtfoto puntenritten, door de highpower van de 

​D-max konden wij heel snel naar de punten toe rijden waardoor wij steeds “extra tijd” over hadden na elke luchtfoto. Het voordeel hiervan was dat we wat rustmomenten konden inbouwen en ons al konden voorbereiden op de volgende ritten​. Met vrij vlotte snelheden in de savanne, bewees de D-Max weer zijn rijcomfort; stabiel en “smooth”.

​Navigator Diego heeft ook een prettige rit ervaren in de Isuzu D-Max. Hij heeft rustig kunnen lezen en instructies geven hoe de route verder te vervolgen zonder enige geweldige constructies op te zetten om alle accessoires stabiel te houden. ​

Na 18 uur rally gereden te hebben, hadden wij geen gevoel van vermoeidheid, dit bewijst hoe comfortabel de seatings zijn.

Na een goede nachtrust begonnen wij de laatste dag van de rally heel relaxed, het vertrouwen in de auto was immers diep geworteld! Zonder problemen bereikten wij de Finish, Fernandes Autohandel aan de Keizerstraat.

Op de dag van de uitslag hadden wij absoluut niet het idee dat wij de meest prestigieuze rally van het jaar, gesponsored door Fernandes Autohandel en Total Lubricants, zouden winnen! We hadden wel op een “top 5” gehoopt.

Wij danken nogmaals de sponsoren van de rally heel hartelijk voor het mogelijk maken van de rally en uiteraard onze sponsor, Fernandes Autohandel, voor het vertrouwen en de sponsoring!