Winnaars van de Isuzu & Total Savanne Rally 2017

23231608_1128184533979717_1038711838256461179_n

Winnaars B Klasse: Joeri Lieuw en Raoul Mangoensentono

Op vrijdagavond 3 november 2017 is de Isuzu & Total Savanne Rally 2017 van start gegaan te Lelydorp. De start van deze Rally was dit jaar een beetje uniek, omdat het niet op onafhankelijkheid Plein geweest, zoals gewoonlijk. De jonge hoofduitzetters Ryan Harnandan en Diego Ameerali hebben gekozen voor een locatie die de rijders meteen in de Savanne brengt en niet eerst door de stad heen. Tijdens de start heeft Lelydorp ook mogen genieten van spectaculaire muziek en vuurwerk.

Vrijdag en zaterdag hebben de rijders kunnen genieten van mooi weer, maar op zondag was het een heel ander verhaal. Het was heel vroeg in de ochtend bewolkt in de Savanne en iedereen wist wat er zou gebeuren. De regen heeft de sfeer mooi en opwindend gemaakt. De savanne rijders hebben mogen genieten van een natte laatste dag. De rally had dit jaar ook een internationaal karakter met deelnemers uit Trinidad, Aruba en Nederland. Tijdens deze savanne hebben er meer dan 60 Equipes hun weg naar de savanne voortgezet. De aankomst was op zondag 5 november bij GOw2-tankstation aan de Coesewijnestraat.

De prijsuitreiking was op dinsdag 7 november. Het Fernandes-team Oliver en Gwendolyn Smith stonden op de tweede plaats, terwijl Lloyd Chin Kon Sung en Jane Harkisoen eindigde op de derde plaats. Ze hebben geweldig werk geleverd. De winnaars waren de gebroeders AW en Orlando Brakke. Ook stond het Fernandes-team op de eerste plaats bij van de B-klasse: Joeri Lieuw en Raoul Mangoensentono

 

 

 

Winners Savanna Rally 2017