ISUZU DRIVERS, FEEL THE SAVANNA EXPERIENCE!

flags

De Savanne Rally 2017 staat voor de deur (3-5 november) en Fernandes Autohandel heeft als hoofdsponsor gemeend u uit te nodigen voor een B-klasse Savanne oefenrit op zaterdag 23 september 2017 in de buurt van Zanderij.

Het is de bedoeling dat u in een ongeveer 4 uur durende rit, die om 09.00 uur start, ervaart wat een savanne rit inhoud en aanvoelt.

Na deze rit, volgt een pauze. Onder het genot van een hapje en een drankje, wordt de rit u in een ‘teach out’ uitgelegd. Indien gewenst kunt u na de pauze ook weer de Savanna in, onder begeleiding van mevrouw Jane Harkisoen, voor extra uitleg.

Er zijn geen inschrijvingskosten aan verbonden en Fernandes Autohandel zorgt voor voeding/drinks. Deze rit zal zonder twijfel, een bijzondere ervaring zijn voor Isuzu rijders. In uw eigen 4 wheel drive Isuzu kunt u ervaren hoe het is om door de Savanna te rijden.

Heeft u interesse, geef dat aub aan via de SARK facebook page: https://www.facebook.com/events/1268538649940487/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Na uw registratie zult u extra informatie krijgen.