FERNANDES AUTOHANDEL TRENDSETTER NIEUW CONCEPT “PRIVATE LEASE”

fernandesautohandel

Fernandes Autohandel participeert dit jaar voor het eerst aan de United Business Fair. Op de beurs zullen de merken Volkswagen, Isuzu, Honda en Subaru gepresenteerd worden aan particuliere en zakelijke klanten.

Als trendsetter in de autobranche brengt Fernandes Autohandel N.V. een vernieuwend concept op de Surinaamse markt om laagdrempelig een auto te kunnen rijden. Dit concept genaamd ‘Private Lease’ zal op de beurs nader toegelicht worden.

Private lease kan gezien worden als een vorm van huur voor een langere periode. De klant betaalt voor het gebruik van het voertuig en niet de volledige aanschafwaarde van het voertuig. Er wordt een maandelijks bedrag betaald waarin zit opgenomen: de afschrijvingskosten, de verzekering en het onderhoud van het voertuig.

Met dit concept beoogt Fernandes Autohandel dat mensen ook, ondanks de minder goede economische situatie in het land, in een nieuwe auto kunnen rijden. De vaak hogere onderhoudskosten voor een gekochte tweedehandse auto kunnen hiermee voorkomen worden.

Aan het eind van de leaseperiode bestaat de mogelijkheid om het voertuig te over te nemen tegen een vooraf bepaalde waarde. Uiteraard kan er een nieuwe leaseovereenkomst aangegaan worden. U rijdt dan gewoon weer in een nieuwe auto.

Private Lease via Fernandes Autohandel is gewoon zeer voordelig!

 

  • U weet vooraf precies waar u aan toe bent qua kosten
  • U betaalt alleen voor de brandstof
  • Bij schade loopt de afhandeling via Fernandes Autohandel N.V. waarbij uw mobiliteit gegarandeerd is middels vervangend vervoer
  • Fernandes Autohandel N.V. kan voor elke klant en elk budget een oplossing op maat aanbieden

 

 Lijkt private lease voor u interessant, dan kan Fernandes Autohandel N.V. u uiteraard een offerte op maat aanbieden. Al vanaf $ 275 per maand rijdt u in de gloednieuwe Honda City. Een moderne, ruime auto die zuinig is in verbruik.

Fernandes Autohandel zal op de United Business Beurs aanwezig zijn om al uw vragen over het Private Lease concept te beantwoorden. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om in het weekend van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april een bezoekje te brengen aan hal 4 en te ontdekken of Private Lease bij u past!