WINNAAR ‘ISUZU TEST DRIVE BUY AND WIN’ ACTIE BEKEND!

G015 400A WINNAAR ISUZU TESTDRIVE ACTIE 16 VK Foto Van Henri Uiterloo

Door Isuzu werd er een regionale Isuzu Test Drive Buy & Win campagne georganiseerd en Fernandes Autohandel heeft de afgelopen 4 maanden hieraan deelgenomen. Behalve Suriname participeerden ook andere landen zoals Guatemala, Honduras, El Salvador, Costa Rica, Panama, Trinidad & Tobago, Paraguay, Curaçao, Nicaragua, St. Lucia, Aruba, Belize & Grenada.

Onze promotie, die op maandag 5 oktober 2015 van start ging, was geldig voor Surinaamse ingezetenen, minimaal 18 jaar en in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Om te kunnen deelnemen aan deze promotiecampagne, heeft elke deelnemer een testrit in de Isuzu D-Max gemaakt en een korte enquête beantwoord. Na registratie op de (internationale) Isuzu website, ontving men in een Isuzu presentje.

Uit de groep mensen die zijn geregistreerd en daadwerkelijk een Isuzu D-Max hebben gekocht tijdens deze ‘Isuzu Test Drive, Buy & Win actie’ is er 1(één) winnaar geselecteerd.

Per land is er één prijs verloot. De prijs is door Isuzu gesteld op 5 jaar gratis tanken/6.485 liter diesel!

De gelukkige winnaar is DHR. HENRI UITERLOO. Op woensdag 3 februari werd de prijs aan hem uitgereikt in de Fernandes Autohandel showroom.

G015 400A WINNAAR ISUZU TESTDRIVE ACTIE 16 VK Foto Van Henri Uiterloo