Isuzu D-max weekend get away

Getaway

In verband met Vaderdag had Fernandes Autohandel de “Like, Share & Win actie. Deze actie was bedoeld om een familie in de gelegenheid te stellen om een avontuur te beleven met de vernieuwde 3.0l Isuzu d-max met 163 pk. Dit gebeurde door een actie op facebook, waarbij facebook gebruikers in de gelegenheid werden gesteld om de Fernandes Autohandel page te liken en ook om de post te sharen aan hun vrienden en familie.

Isuzu D-Max: Smooth smooth ride! Comfort to the max!!", zegt Romana. Via onze Like, Share & Win actie heeft familie Lee A Leong /Augustzoon een compleet “Isuzu D-Max Weekend Getaway" gewonnen. Romana Augustzoon en haar gezin hebben ontzettend genoten van hun geheel door ons verzorgde weekend-trip.

Getaway2

“Ontspannen rijden in de Isuzu D-Max 3.0 liter, richting het mooie Afobaka Resort, was al ‘half the fun’. Aan comfort, ruimte en power ontbrak het de Isuzu D-Max 3.0 liter helemaal niet. Voldoende ruimte voor de passagiers, alle bagage en ook geen tekort aan opbergvakken voor de telefoons, spelletjes, tablets/iPads, zonnebrillen, drankjes en snacks”, aldus Romana.

Getaway6

Getaway6

Duurzaamheid en kracht zijn belangrijke karakters van de Isuzu D-Max, omdat dit betrouwbare voertuig zware ladingen en ruw terrein met gemak aankan. Maar ook de moderne comfort en de luxe voorzieningen maakten het tot een plezierige ervaring voor het gezin erop uit te trekken. De Isuzu D-Max, met z’n grote/brede en lange “body” bewijst niet alleen een ideaal werkpaard te zijn, maar ook een perfect metgezel bij recreatieve activiteiten.

Getaway5