Fernandes Autohandel sponsor van de Grand Caraibe International Jumping Competition 2015

IMG 20151229 WA0001

Op de manage van Ponderosa Equestrian Center aan de Soekaredjoweg vond op 28 en 29 december de tweede ronde van de paardspring competitie plaats. Het succesvolle evenement heeft 62 ruiters inclusief amazones geaccommodeerd uit Suriname, Frans-Guyana, Martinique en Guadeloupe. In de maand februari 2016 wordt de derde ronde gehouden in Martinique en de vierde ronde in Guadeloupe. Alle maneges in Suriname en paardeneigenaren hebben hun beste paarden ingezet zodat het evenement kon vlotten. Organisator Kenneth Lim A Po blikt tevreden terug.

Grand Caraibe

Frans-Guyana is winnaar geworden tijdens de 18e Internationale Grand Caraibe International Jumping Competition. Met acht strafpunten in het landenklassement zijn ze uitgeroepen tot de beste. Gastland Suriname is runner-up met 16 strafpunten, terwijl Guadeloupe en Martinique respectievelijk op de derde en vierde plek eindigden. Het evenement werd over twee dagen gehouden.

Armand van Alen (Suriname), is de beste ruiter in de hoogste klasse (M-klasse) geworden. Over de twee dagen heeft hij 78 punten gescoord, dat is twee meer dan zijn landgenoot Shaun Lim A Po die runner-up werd met hetzelfde paard Rodeo. Martinique werd derde in dit hoogste klassement.