De Honda HR-V, een nieuwe ervaring van comfortabel rijgenot

6351 1

Er is een nieuwe speler op de Surinaamse wegen, de Honda HR-V. De jongere broer van de populaire CR-V. De nieuwe HR-V is een combinatie van de ruimte en kwaliteit van een SUV en de elegantie en het uiterlijk van een coupe. De afkorting HR-V staat voor Hi-rider Revolutionary Vehicle, en revolutionair is deze auto zeker! Als bestuurder en bijrijder, wordt u verwend met de laatste snufjes op gebied van technologie en veiligheid.

Hr -v -41[1]

Hiernaast heeft de HR-V een solide, sportief uiterlijk gekregen. Met zijn opvallende bumpers, gril aan de voorkant en ook de sportieve, vloeiende rondingen en de verzonken  achterdeurgrepen. Het interieur geeft u het gevoel in een luxe auto te rijden. Er komen weinig knoppen aan te pas doordat hij bijna volledig te bedienen is door middel van touchscreen of tiptoets bediening.

Door de stabiele wegligging is de rijervaring van de HR-V meer dan geweldig. De afmeting van de auto maakt het stadsrijden en parkeren tot een genot. De pittige 7-speed 1.8 liter motor is ook nog eens erg zuinig te noemen. Als steuntje in de rug beschikt het dashboard ook nog eens over een “zuinigheid coach”, die u leert om zuinig te rijden.

Kortom, de HR-V is een zeer volwassen auto die met kop en schouders boven de rest van zijn klasse uitsteekt op het gebied van rijgedrag, luxe, comfort en veiligheid. Om uzelf te overtuigen, bent u voor meer informatie of zelfs een proefrit met de nieuwe HR-V altijd terecht bij Fernandes Autohandel!

0